Hei tarvitsetko asiansa osaavia ammattilaisia ja luotettavaa kumppania? Ota yhteyttä!

Hei tarvitsetko asiansa osaavia ammattilaisia ja luotettavaa kumppania? Ota yhteyttä!

Oletko rakennus- tai kiinteistöalan palveluiden ammattiostaja?

Tarvitsetko asiansa osaavia ammattilaisia ja luotettavaa kumppania, jonka käsissä projektisi etenevät ripeästi sovitun aikataulun sekä kustannusraamin mukaisesti?

Remonttiset pitää minkä lupaa.

Vaalimme pohjalaista kirvesmiesperinnettä ja tekemisen meininkiä. Viemme urakkamme loppuun varmoin ottein ja yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Hyvin organisoidut työnkulut ja vuosien aikana yhteenhitsautunut työporukkamme mahdollistavat isojenkin projektien jouhevan toteutuksen.

Alan ammattilaisten arkea helpottaaksemme olemme kehittäneet käytännössä paineistetun toimintamallin, jonka ansioista vaativatkin kohteet voidaan viedä läpi sovituissa raameissa.

Toimintamallimme mukaisesti jokaisesta urakasta sopii, koordinoi ja vastaa yksi ja sama työnjohtohenkilö. Näin varmistamme, että haluamasi kokonaisuus on koko ajan hanskassa ja voit olla aina selvillä työn etenemisestä.

Remonttiset-toimintamallin edut ammattiostajille ovat:

  • Työn tekijöinä käytetään joka vaiheessa palveluhalukkaita ja osaavia rakennusalan ammattilaisia
  • Yksi taho sopii, organisoi ja vastaa kokonaisuudesta

  • Aikataulu ja hinta sovitaan kirjallisesti

  • Asiakas pidetään aina ajan tasalla remontin eri vaiheista

  • Valmiille työlle annamme 2 vuoden takuun

Osaamalla onnistuu

Hyvin organisoitu työnkulku ja yhteenhitsautunut työporukka mahdollistavat isojenkin projektien jouhevan toteutuksen. Hoidamme jatkuvasti mm. laajojen sarjaprojektien urakointia.

Tyylikäs ja viimeistelty remontti lisää kiinteistön käyttöikää ja arvoa.

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja saneeraukset laadukkasti ja luotettavasti ripeälläkin aikataululla.

Märkätilojen remontteihin sertifioitu henkilökuntamme varmistaa, että työt tehdään säännöksiä noudattaen.

Toteutamme myös suuriakin maalausurakoita ammattitaidolla. Teemme jatkuvasti vaativia sarjakohteita ja vastaamme myös kaikkien yleisten tilojen maalauksista.

Kun vahinko on sattunut, löytyy meiltä osaavia ammattilaisia apuun. Hoidamme rakennusaikaiset purku- ja korjaustyöt sekä hajunpoistokäsittelyt vuosien kokemuksella.

Minimoimme vaurion aiheuttamat häiriöt sekä ajallisesti että laadullisesti ja varmistamme, ettei lisää vaurioita synny. Huomioimalla jokaisen asiakkaan erityistarpeet, pystymme laatimaan kunnostussuunnitelman, jolla työt hoituvat jouhevasti.

Luotettava kumppani